Är vid behov behjälpliga

Vi hjälper till på väg, vid motorstopp eller trafikolyckor, vid behov behjälpliga med polisen, ambulans, räddningstjänsten.

Trygga vår landsbygd

Vi bidrar med säkerhet utrustning och kunskap i första hjälpen, radiokunskap och mycket annat för att kunna hjälpa effektivt och säkert. På vår landsbyggd. Vi har våra samarit bilar rullande även på dom mindre vägarna och inte bara europa vägar.

Transporter

Vi utför olika transporter som te x hämta sjuka små djur till djursjukhus eller djurhem som vi sammarbetar med. Läs mer på transportsidan.

Komunikation Service

Vi samarbetar även med föreningar som byvakter eller andra aktörer med våran kommunikation service som vi har. T ex övervakning, kommunikationsutrustning som mobila och bas enheter. Uthyrning av utrustning.

Vi hjälper till

Med vår verksamhet vid utställningar, mässor, event, stadsevenemang med mera. Vi har utrustning och kunskap i första hjälpen, radiokunskap och mycket annat för att kunna hjälpa effektivt och säkert.

Vi jobbar för en bättre miljö och strävar att bli miljöcertifierad förening. Våra medarbetare har den utbildning och kunskap med föreskrift krav som krävs, och blir ständigt uppdaterade. Vi är mån om våran miljö.